September 23-25, 2015, Aarhus, Denmark

Available translations of this page:

Sponsor

SPONSORPAKKER

LibreOffice Konferencen er den årlige sammenkomst, for LibreOffice fællesskabet, og dette er femte gang (efter Paris, Berlin, Milan og Bern). Ved LibreOffice konferencen samles brugere for at netværke med  udviklere, designere, oversættere, dokumentarister, supportere og andre ambassadører, og for at høre seneste nyt fra LibreOffice.

Sponsorer inviteres til at deltage med den pakke, som passer bedst. Fast definerede sponsorpakker gør det muligt at præsentere virksomheden eller tekniske emner på LibreOffice Konferencen.

Før konferencen: sponsorer drager nytte af en række aktiviteter før LibreOffice Konferencen, herunder med logo og virksomhedsbeskrivelse på konferencens hjemmeside, en pressemeddelelse med sponsoraterne og sponsorerne nævnes under konferencens åbning.

Under konferencen - oplæg: sponsorer har mulighed for at præsentere virksomheden eller et teknisk emne som indlæg på konferencen, hvilket sker på lige vilkår med andre oplæg, og dermed kommer med i konferenceprogrammet og på konferencens hjemmeside.

Under konferencen - promotion: sponsorernes logo på en sponsortavle placeres tydeligt i alle konferencelokaler. Desuden får sponsorerne mulighed for at levere markedsføringsmateriale og gadgets til den officielle LibreOffice Konference mulepose.

Pauser og frokost: da pauser og frokost afholdes i det offentlige areal på biblioteket i Aarhus, er det IKKE muligt at vise sponsorernes logo og firmanavn i disse områder.

  Hovedsponsor Stor sponsor Mellem sponsor Lille sponsor
Pris € 5,000
DKK 37.500
USD 6.259
€ 3,500
DKK 26.000
USD 4.375
€ 2,000
DKK 15.000
USD 2.500
€ 1,000
DKK 7.500
USD 1.250
Før konferencen: Nævnt i pressemeddelelse Alle pressemeddelelser
En pressemeddelelse Nej Nej
Nævnt i forbindelse med konferencens åbningstaler Ja
Ja
Ja
Ja
Konference program 1 side reklameplads, nævnt med logo og beskrivelse på sponsorside 1 side reklameplads, nævnt med logo og beskrivelse på sponsorside ¼ side reklameplads, nævnt med logo og beskrivelse på sponsorside
Nævnt med logo og beskrivelse på sponsorside
LibreOffice Konference oplæg Ja Ja Nej Nej
Promotion på stedet Eget banner i konferencelokaler samt logo på konferencebanner og andet tilgængeligt materiale Logo på konferencebanner og andet tilgængeligt materiale Logo på konferencebanner og andet tilgængeligt materiale Logo på konferencebanner og andet tilgængeligt materiale
LibreOffice Konference mulepose Et hvilket som helst materiale som leveres af sponsor Et hvilket som helst materiale som leveres af sponsor Flyers eller brochure som leveres af sponsor Flyers eller brochure som leveres af sponsor

Store sponsorer vil være mere synlige en mindre sponsorer. I alle tilfælde hvor logo vises, vil det ske på en sådan måde, at store sponsorer vil få tildelt mere plads og få vist et større logo.

Kontakt venligst en af disse personer hvis du er interesseret i at tegne en sponsoraftale.
René Lagoni Neukirch: rene-at-neukirch-dot-dk
Leif Lodahl: leiflodahl-at-gmail-dot-com